04-03-06

Nog steeds plaats

Fireobservers organiseert observatiestages in de Verenigde Staten

voor brandweerlui en ambulanciers

 

De V.Z.W. Fireobservers werd opgericht in 1996 en organiseerde sindsdien al verschillende succesvolle stages. In de bezochte Amerikaanse steden konden de deelnemers ter plaatse kennis maken met de lokale brandweerdienst. Er wordt gedurende 6 dagen actief deelgenomen aan de uitrukken en de oefeningen. Gedurende deze periode verblijven we in de brandweerkazerne. We krijgen er de kans om eens een blik te werpen achter de schermen van de lokale 911 – centrale , de luchthavenbrandweerpost en het plaatselijke opleidingscentrum. De stage wordt steeds aangevuld met enkele toeristische dagen in de buurt van de stad waar we verblijven.

 

We proberen onze deelnemers te laten proeven van

“The American Way of live”.

 

Vanuit OREGON kregen we de toestemming om een stage te laten doorgaan.

Van 2 tot 16 juni 2006

Stage TUALATIN VALLEY FIRE & RESCUE ,

OREGON 2006

Kostprijs : 1400,- EURO

 

Er zijn nog een tweetal plaatsen beschikbaar voor deze stage. Deze brandweerdienst, in de voorsteden van Portland, Oregon beschermd 400.000 inwoners vanuit hun 22 brandweerkazernes en is gelegen in het wijnbouwgebied tussen de ruwe atlantische kust en de beginnende Rocky Mountains bergketen aan de Amerikaanse Westkust. Een aanrader voor de natuurliefhebber dus. We beginnen de stage met een uitgebreid bezoek aan Seattle, bezoeken er de Boeiing vliegtuigfabriek, waarna we doorreizen naar de stageplaats.

Conform met ons deelnamereglement kan iedereen die voorkomt op onze ledenlijst zich kandidaat stellen voor deze stage. Uiterste inschrijvingsdatum was 10 jan. ‘06.

De resterende plaatsen zijn nu beschikbaar zijn voor iedereen.

 

Aarzel niet om ons secretariaat te contacteren, wij geven U graag een woordje uitleg.

Voor de laatste informatie kan U steeds terecht op onze website :

www.fireobservers.be

12:10 Gepost door Fireobservers in Oregon | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Brandweer Ik heb lezen dat julie informatie en wat uitleg geven zou dat mogelijk zijn om dat eens te kunnen doen?
Ik ben daar nog nooit geweeste en ik zou graag eens meegaan, maar waneer kan ik inschrijven? en hoe verloopt de betaling daarvan. en hoelang zou ik moeten wachten voor ik kan meegaan.
hier ook mijn nummer 0478.23.87.05
Alvast bedankt

Gepost door: Stofferis Wesley | 17-07-06

De commentaren zijn gesloten.