07-06-06

 End of day one at TVFR

first day in station 61

hello guys, Ben hier heel goed ontvangen, was er nog maar net ontvangen of we konden al vertrekken voor een vechtpartij met vermoedelijk een slachtoffer met steekwonden. Ter plekke niets moeten doen.
Nadien heb ik nog 3 oproepen gehad voor een bonbonneke gevallen in een home met een elleboogfractuur, een andere oproep voor verkeersongeval met 3 auto's, en dan nog een nutteloze rit. Ik heb hier ook een al een rondrit meegedaan en ben op de terreinen van NIKE geweest. Heb gevraagd of ze er ook schoenen verkopen, maar spijtig genoeg is het antwoord negatief!!!

De crew is zo tof en vriendelijk, its amazing folks!!!!!!!!!!!!! Heb al veel informatie kunnen uitwisselen.

See or hear you , Guy the 007

 

Carl uit station 34

Na Bjorn, Marco en Kristof te hebben gedropt aan hun stations, ben ik met Will terug naar 34 gereden en kon mijn stage eindelijk ook beginnen. Een hartelijke ontvangst in de kazerne met verschillende voertuigen. We hebben de engine en een Battalion Chief en daarnaast ook nog eens de HazMat en een SpecOps truck. De HazMat spreekt voor zich, de SpecOps is eigenlijk een grote rampentruck. Vol met tenten, extra medisch materieel, brancards en spinalboards,....alles voor een vooruitgeschoven post op te richten eigenlijk. De gespreksonderwerpen waren al weer uiteenlopend en de tranen stonden me op sommige momenten weer in de ogen van het lachen (de 2de keer al vandaag). Het diner bestond uit iets "licht", chicken fajitas. Iets heel lekker. Na het diner en het nodige kuis- en opruimwerk kreeg de BC een oproep voor een verkeersongeval met een wagen in een boom. Wij op weg maar na enkele minuten werd C5 gecancelled. De eerste engine ter plaatse wist ons te zeggen dat er geen slachtoffers waren. Tot later!

 

PS : schrijffouten in de tekst zijn het gevolg van QWERTY keybord

Signing of for today, Your reporter Paul

09:04 Gepost door Fireobservers in Oregon | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Greets from Belgium Hey Guy!

Spannend zeker zo'n trip?! Geniet er nog van, wij volgen jullie avonturen op de voet.

Groetjes uit het warme Vlaanderen ;)
(ong. 30°!!)

Gepost door: Karin en Anastasia | 07-06-06

De commentaren zijn gesloten.