08-06-06

Donderdag morgen

Hallo, na een rustige nacht hier in 62 zijn we klaarvoor weer een druk dag programma. We hadden hier gisteren enkele medische tussenkomsten, maar nog steeds niks spectaculair. praten en ideeen uitwisselen dan maar. en nieuwsgierig zijn ze wel hier in het station. hoe groot zijn jullie voertuigen, doen jullie ook 24 uur dienst, hoe is het weer in belgie, wat eten jullie daar...... tot diep in de nacht werden de vragen gesteld en beantwoord.

toch nog enkele beelden van gisteren van de voertuigen die hier voorbij kwamen.

 

 

 

 

Vandaag, donderdag staat er weer wat anders op het programma.

Rond 8.00 uur wordt iedereen opgehaald in de verschillende stations en verzamelen we aan station 64. Een snel ontbijt want rond 10.00 uur worden we verwacht in het regionaal dispatch centrum : the WCCCA 911 dispatch.( de lokale 100 centrale)

Daarna rijden we naar de luchthaven van Portland waar we verwacht worden bij de lokale luchthaven brandweer dienst en ook de national guard heeft er een brandweerpost die bekeken zal worden. er is een webcam op de luchthaven dus daar kan je ook mee kijken.

 

Voor we terugkeren naar de stations stoppen we nog even in de downtown area, in een lokale brouwerij om even een glaasje te drinken voor we terugkeren naar de kazernes. het belooft dus weer een drukke dag te worden. In de kazernes hebben we gevraagd om alle grote branden op te sparen tot na 21.00 uur zodat we die toch nog kunnen meepikken.

 

15:54 Gepost door Fireobservers in Oregon | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Het zal weer goed worden door in Amerika...hou je goed hé Paul

Gepost door: Luc | 08-06-06

--- indrukwekkend als je de foto's van die voertuigen bekijkt, we blijven jullie volgen, groetjes van het radiococoonteam, liefs rietje

Gepost door: rietje | 09-06-06

De commentaren zijn gesloten.