08-06-06

Van Fred en Kristof

 

Hey iedereen alles is heel goed hier en oproepen ook niets te kort.Ik heb een helm jas en broek gekregen voor mee te doen op de interventie en de training.Zijn net terug van een training in de lokale brandweerschool. Zelf heb ik met de truck mogen werken. Er is een brandweerman die alles filmt met onze camera wat ik doe. Na de training zijn we gaan eten in een restaurant sushi en dat was heel goed. Het is echt super hier op de 51.
Mijn interventiekleren liggen gelijk de hunne aan de deur van de engine en truck en ik zeg het nogmaals ze betrekken me echt met alles hier .
groetjes, Kristof

 

hey guys,
Ook in de 64 alles dik in orde, ik was hier mog maar een uurtje en we waren al op weg met de engine. gisteravond hebben we dan nog 4 oproepen gedaan (medicals) en vannacht ook nog eentje.

Deze morgen begon ook veelbelovend met een medical oproep voor een reanimatie, daarna een VKO en meteen daarna een VKO met beknelling waarbij ik alles goed heb kunnen filmem en tevens heb kunnen kennis maken met de mensen van Hillsboro fire - rescue.

greetz, fred

02:50 Gepost door Fireobservers in Oregon | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.