17-06-06

Van Bjorn uit St Lievens Houtem

 
 

Waar Carl me met voor is, ga ik nu ook doen.
En deze keer met hoofdletters en leestekens, want wat kon onze Marco zich hier toch aan storen he. Net nu ik het Qwerty klavier gewoon geworden was moet ik nu de overschakeling van naar Azerty maken.

In de eerste plaats wil ik de VZW fireobservers bedanken, want het is deze organisatie die dit al mogelijk gemaakt heeft voor vele brandweermannen.

Naar deze stage toe wil ik het hoofd van de stage, Paul Vanlook bedanken, want het is hij die zich deze keer weer enorm heeft ingezet om dit alles mooi geregeld te krijgen. En dat het mooi en goed geregeld was valt denk ik door niemand te ontkennen. Voor hulp hierin kon hij rekenen op Carl die eveneens zijn best heeft gedaan.

Volgende in het rijtje is dan het brandweerdepartement Tualatin Valley Fire & Rescue, zonder hen zou deze stage uiteraard ook niet mogelijk geweest zijn.
Over de ontvangst kon ik op deze trip niet klagen, dit is iets wat ik niet verwacht had. Alles was piekfijn uitgewerkt en super georganiseerd.

De bedanking hiervoor moet ik richten naar ene Kristina, welke afkomstig is uit een brandweerfamilie. Met de job die ze nu doet heeft ze de traditie toch een beetje voortgezet, en hoe...

Ook de mannen in de stations verdienen een proficiat, en als ik dan voor mij alleen spreek, de mannen van station 35. Welke 3 schitterende shiften heeft, die 1 voor 1 super meevielen. Het feit dat ik een mooie herdenkings medaille gekregen heb bewijst dit alleen maar.

En dan tot slot maar zeker niet de minste (om het eens op zijn vlaams te zeggen) de 7 fantastische mensen die ik tot voor de bijeenkomst nog nooit gezien had.
Zoals Carl zegt, het waren 2 fantastische weken met ons groepje van 8.
Mensen van het hele land en met verschillende leeftijden, hobby's interessen, karakters en zoveel meer. Mooi voordeel dat deze groep had is het feit dat ze een voor een allemaal gefascineerd zijn door: hulpverlening.
Ik hoop dan ook dat ik deze heren nog terug zal zien op samenkomsten, individuele afspraken en wie weet een volgende trip.

Hiermee zit mijn bedanklijstje er dan op denk ik zo, ik zou toch nog willen vermelden dat het voor mij een heel fijne, mooie, leerrijke, interessante, toffe en -zoveel meer dat geassocieerd wordt met:  GESLAAGD stage was.

Dank U iedereen.

Getekend, Bjorn

23:14 Gepost door Fireobservers in Oregon | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.