14-09-07

Lennik op stap voor Guy

Een tijd geleden namen 5 Lennikse brandweermannen deel aan de Dodentocht en dit speciaal om geld bijeen te brengen om te kunnen schenken aan het Steunfonds Sergeant François De Ridder, het fonds dat werd opgericht ten gevolge van het tragische ongeval bij brandweer Asse waarbij Sergeant De Ridder om het leven kwam en de 4 andere collega's ook verwondingen opliepen.

Drie van de vijf Lennikse brandweermannen hebben de meet van 100 km gehaald, dat konden jullie enkele weken geleden nog volgen op de blog van Charlie Farstripes.

Gisteren gingen we naar de brandweerkazerne van Asse om er de cheque te overhandigen en collega en goeie vriend Guy kwam zelf deze cheque in ontvangst nemen. De avond werd verder afgesloten met enkele glaasjes en hapjes, samen met Guy en de andere collega's van brandweer Asse.

guy

A while ago a couple of Firefighters from the department participated in the Dodentocht( Dead walk = 60 mile walk) and were sponsored by friends and family. Last night the profits of this actions were donated to the Steunfonds Francois De Ridder (Francois De Ridder Foundation) and Guy was there to accept the cheque on there behalf.

 

16:08 Gepost door Fireobservers in Oregon in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.